Marielyst Højskolen

Marielyst Logo

SEARCH ABOUT Local, National or Global COMPANIES or ORGANIZATIONS in any Business, Service, City or Country AROUND THE WORLD.

Marielyst Højskolen
Pensionist - Højskolen Marielyst
Væggerløse - Vaeggerloese Denmark Europe
Denmark
Non Profit Organization, Resort, Health Care and Musical activities for Senior

Marielyst in English

Marielyst - højskolen - Smalt
Ta` på Danmarks smukkeste Højskole
i det gamle badehotel på Marielyst

40 års jubilæum

video

Højskolen Marielyst for aktive seniorer fylder 40 år.
Det er stedet, hvor mennesker mødes, lader sig inspirere, opdager nye verdener, dyrker gamle interesser, opfinder nye, bliver udfordret på deres holdninger, finder nye venner – og nogen gange opstår der også sød musik!
Det er stedet, hvor hverdagen summer af snak, af foredrag, af diskussioner, af aktivitet på værkstederne, hvor man går rundt i de smukke stuer, nyder al den gode kunst på væggene, spiser god hjemmelavet mad i den fornemme spisestue, synger fællessange.
Det er stedet, som er startpunkt for udflugter ud i omegnen, for naturvandringer på diget, for morgenbadeture for de seje, for daglange vandreture eller for cykelture i det flade land.
Og det er stedet, der altid er fyldt med musik.
Højskolen Marielyst markerer jubilæet med udgivelsen af denne cd. Den er en stor pose blandede bolsjer, sammensat af alt det, som medarbejderne og deres musikalske venner kan byde på.
Alle medvirkende har givet deres bidrag som en jubilæumsgave til skolen. Tak for det!
Og skolen giver gaven videre til dig, der lytter til den lige nu. Hør den, bliv glad, lad dig inspirere til et besøg på skolen, til et af vores mange offentlige arrangementer – eller måske som kursist.
Julen 2017
&
Programs
j

 

Aktive seniorer i Marielyst.
Marielyst er der, hvor aktive seniorer mødes, få inspiration, opdage nye verdener, deling gamle interesser, opfinde nye, bliver udfordret på deres holdninger, finde nye venner - og lytte til koncerter og nyde musikken!

music

De fleste ansatte er musikudøvere og spiller glad og gerne til morgensamlinger, til fester, til dans, til grundlovsmødet, alene eller sammen med kursisterne. Og skolen har en lang række musikalske venner, der kommer og spiller og synger i den smukke koncertsal, også gerne som et tilbud til dem, der bor i området.

 

 

location

Stedet, som er udgangspunkt for udflugter i det omkringliggende område for vandreture i naturen på diget, for morgen svømmer i den kølige af dagen lange vandreture eller cykelture i det flade land.

Marielyst er det sted, der er altid fyldt med musik.


Marielyst Map

Marielyst Højskole har erfaring i at tilbyde flere aktiviteter og workshops, hvor man går rundt i smukke værelser, nyde alle de stor kunst på væggene, spiser god husmandskost i store spisestue og synge fælles sange.

 

Pensionist Højskolen har "Corporate Social Responsibility" mod de omkringliggende lokale, nationale miljø i Danmark samt miljøbevidsthed i form af: Sund betingelser, Ingen diskrimination, sikkerhed, uddannelse, sundhedspleje Improvement, Residency og Sleeping betingelser , sportsaktiviteter og kulturelle aktiviteter.

Pensionist Højskolen er i overensstemmelse med international standard fra:.

Pensionist Højskolen kommunikerer på dansk og engelsk.

Kontact.
Pensionist-Højskolen Marielyst
Hans Jørgen Møller
Adresse: Bøtøvej 2
4873 Væggerløse
Electronic Mail: kontor@hojskolenmarielyst.dk ... Venligst, kopiere og indsætte
Web: www.hojskolenmarielyst.dk
Telefon: 5413 6361
Fax: 5413 6365
Information: Telefontid: Mandag-torsdag kl. 10-12 og 13-15 ... Fredag kl. 10-12 og 13-14

Glooobi Company Authentication

Local National Global Reach

Follow us
Follow Us
Powered by
GLOOOBI  and 
InterConsult21 World Class Company  World Class Services and World Class City

Copyright © 2017 by InterConsult21. All Rights Reserved.
This site uses cookies for statistics. By using this site, you signify your agreement with our Terms and Conditions & Privacy